Teresa Gimpera

Teresa Gimpera és una actriu espanyola que va començar la seva carrera com a model en diversos anuncis. Més tard va debutar al cinema amb la pel·lícula “FATA MORGANA” (1965). En aquesta època va realitzar diversos treballs com a “NOVIOS 68”, “CUIDADO CON LAS SEÑORAS” i en “¡CÓMO SOIS LAS MUJERES!”, totes realitzades al 1968. Un any després va aparèixer a “EL LARGO DÍA DEL ÁGUILA” i a “LAS CRUELES “(1969).

Gimpera també ha realitzat pel·lícules de gènere de terror com “LA NOCHE DE LOS DIABLOS” (1972) i al 1974 va formar part de l’elenc de “DIEZ NEGRITOS”, adaptació de la novel·la d’Agatha Christie.

A finals dels anys 70, va aparèixer a “LA GUERRA DE PAPÁ” (1977) i a “LA OCASIÓN” (1978) de Javier Escrivà. Després d’això va decidir obrir una escola de models i deixar apartat el seu acompliment com a actriu.

Ja en els anys 80 i 90 va tornar a actuar a “ASIGNATURA APROBADA” (1987) i “EL LARGO INVIERNO” (1992).

Desplaça cap amunt