Chiaki Kuriyama

Chiaki Kuriyama va néixer a Tsuchiura, Japó. Va aparèixer en els llibres fotogràfics Shinwa-Shōjo (Girl of Myth) i Shōjokan (Girl ‘s Residence). També va posar com a model per a les revistes de moda infantil Nicola i Pichi Lemon (1996-2001). El seu primer reconeixement com a actriu al Japó va ser pels seus papers en les pel·lícules de terror “SHIKOKU” (1999) i “JU-ON” (2000). Chiaki també va aparèixer en “BATTLE ROYALE” com Takako Chigusa.

Chiaki Kuriyama fer el seu debut a Hollywood a “KILL BILL: VOLUME 1” com Gogo Yubari. Altres aparicions en pel·lícules inclouen papers en “Azumi 2: DEATH OR LOVE” i Iōkai Daisensō de Takashi Miike.

El 2010, va llançar el senzill en CD “Ryūsei no Namida” en DefSTAR Records. Aquest senzill es va utilitzar com a primer tema de tancament de Mobile Suit Gundam Unicorn. El van seguir “Kanōsei Girl”, “Cold Finger Girl” i “Oishii Kisetsu” / “Ketteiteki Sanpunkan”. “Kanōsei Girl” es va usar com el tercer tema d’obertura de Yorinuki Gin Tama-sant i Cold Finger Girl es va usar com a obertura per a l’adaptació a l’animi de Level E.

Desplaça cap amunt