Cameron Diaz

Cameron Diaz va néixer el 1972 a San Diego. Se’n va anar de casa als 16 anys i durant els següents cinc anys va viure en llocs tan variats com el Japó, Austràlia, Mèxic, el Marroc i París. Al tornar a Califòrnia a l’edat de 21 anys, estava treballant com a model quan va fer l’audició per a un paper important a “LA MASCARA” (1994).

Durant els següents tres anys, va perfeccionar les seves habilitats com a actriu en pel·lícules independents de baix pressupost com “LA ÚLTIMA CENA” (1995); “LUNA SIN MIEL” (1996) i “SOLAMENTE SE VIVE UNA VEZ” (1996). Va tornar a les pel·lícules principals a “LA BODA DE MI MEJOR AMIGO” (1997). Va obtenir l’estatus d’estrella de ple dret el 1998 per la seva actuació en l’èxit de taquilla “ALGO PASA CON MARY” (1998).

Cameron Diaz és una de les actrius més populars i buscades de cinema.

Desplaça cap amunt