Alice Lowe

https://www.popsugar.co.uk/celebrity/photo-gallery/26926667/image/26926720/Alice-Lowe-attended-London-Film-Critics-Circle-Awards?utm_medium=redirect&utm_campaign=US:ES&utm_source=www.google.com

Alice Lowe és una actriu i escriptora anglesa, coneguda pels seus papers a “GARTH MARENGHI’S DARKPLACE” (2004) i “SIGHTSEERS” (2012). La carrera de Lowe ‘s va començar a espectacles de teatre experimental surrealistes com “CITY HAUNTS”, “SNOWBOOUND” i “PROGRESS IN FLYING MACHINES”. El 2001, va guanyar el premi Perrier al Edinburgh Fringe per actuar en la seqüela de Fright Knight, Garth Marenghi ‘s Darkplace. Va formar part del programa de comèdia femenina “BEEHIVE” (2008). També ha estat convidada en diversos programes de televisió. Lowe va coescriure i va protagonitzar el curtmetratge “STIFFY” (2005), que es va estrenar a Cannes el 2005.

Desplaça cap amunt