Catherine Hardwicke

Catherine Hardwicke

Catherine Hardwicke podria ser considerada la descobridora de tota una generació d’estrelles adolescents ‘macarres’ dels 2000. Arquitecta en els seus inicis, va acabar estudiant cinema  a UCLA i treballant com a directora de producción. Tanmateix, la seva primera pel·lícula ‘THIRTEEN’ (2003), protagonitzada per una jove Evan Rachel Wood i co-escrita junt amb Nikki Reed, de 14 anys i habitual col·laboradora des de llavors, la va portar a la fama. Hardwicke va guanyar el premi a millor dirección a Sundance. El 2005 va estrenar ‘LORDS OF DOGTOWN’ i va ser el 2008, amb l’adaptació del primer llibre de la saga ‘CREPÚSCULO’ quan es va convertir en la directora de més éxit comercial a Hollywood. El 2011, va estrenar ‘RED RIDING HOOD’ amb Amanda Sayford, tot i que el film no va obtenir l’éxit ni la crítica esperada.

Desplaça cap amunt