Fran Rubel Kuzui

Fran Rubel Kuzui foto

Fran Rubel Kuzui és directora i productora de cinema nord-americana. Va ser supervisora de guions durant una década, abans de la seva primera pel·lícula, ‘TOKYO POP’ (1988), que va co-escriure i dirigir. La pel·lícula es va projectar al Festival de Cannes i va rebre elogis de la crítica per la seva representación d’una dona nord-americana que intentava donar-li sentit a la cultura juvenil japonesa.

Tanmateix, és més coneguda per ser la directora de la pel·lícula ‘BUFFY CAZAVAMPIROS’ (1992). Kuzui va ser la productora executiva de la serie de televisió i del seu spin-off ‘ANGEL’ (1999-2004).

Junt amb el seu marit Kaz Kuzui, va fundar Kuzui Enterprises, líder en distribució de pel·lícules independents al Japó que distribueix pel·lícules nord-americanes i n’importa de japoneses al mercat americà.

Desplaça cap amunt